Ewelina Sekiw

Ewelina Sekiw

Litt om Ewelina:

Jeg er en 27 år gammel hobby kunstner fra Oslo og har elsket å tegne helt siden jeg var liten. Kan fortsatt huske at vi pleide alltid å gjøre noe kreativt med mamma og hadde mange håndmalte disney figurer på veggene. Slik ble det til i dag og prøver å være kreativ uansett hva jeg gjør. 

Til daglig er jeg en håndverker, Malermester og i dette yrket er hender vårt største verktøy. Dette fikk meg til å elske å tegne hender, noe jeg hatet mest av alt før. Personlig synes jeg at hender kan fortelle oss mye mer om en person enn alt annet. Vi kan lese mye om hvem personen er, hva en jobber med, hvor gammel man er. Hender er en så viktig del av kroppen min at jeg ønsket å vise det fram. 

Jeg er mest glad i å tegne med grafitt, men av og til liker jeg fargeblyanter og pasteller. 

Hva får du ut av å tegne? 

Litt som for alle kunstnere er det en form for terapi for meg. Det er da hjernen og kroppen min slapper av etter en tung arbeidsdag og får meg til å glemme alt. Der og da er det kun meg og blyantene. 

Jeg elsker også følelsen av å kunne gi en slik tegning til en person. Det er ofte fine historer bak og blir alltid rørt av tilbakemeldinger jeg får fra mine kunder. Det er nok en mest mestringsfulle jobb.

Kontakt:

Jeg tar av og til bestillinger på hender og portretter i svart-hvit.

Facebook: Ewelina Sekiw Art

Instagram: ewelinasekiw.art

ewelinasekiw.art@gmail.com

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar