Lars Emmanuel Hølaas-Smith

Lars Emmanuel Hølaas-Smith

Litt om Lars:

Da jeg var 18 år tegnet jeg en tegning, men den var så dårlig at jeg bestemte meg at dette må jeg klare bedre det var da jeg bestemte meg for å bli kunstner og jeg ville bli god. Jeg studerte klassisk figurativ maling og tegning, men fant ut etter endt utdannelse at det var ikke den stilen jeg ville gå. Så jeg fortsatte å tegne portretter for å lære, så da ble det masse fanart. For noen år siden oppdaget jeg en engelsk kunstner ved navn @kelvinokafor_art ,han er en prisvinnende hyperrealistisk blyantkunstner, jeg ble helt satt ut av hans tegninger, han var en magiker med blyant. Endelig fant jeg den stilen jeg ønsket å tegne. I fjor kjøpte jeg et online tegnekurs av han, og jeg har blitt en god venn av han, jeg har enda til gode å møte han personlig, men det håper jeg engang kan skje.

 

 

Hva får du ut av å tegne?

 

Etter at tegningen har vært en hobby i alle år fikk jeg i fjor mitt første tegneoppdrag, å håper når jeg er ferdig med det oppdraget fører til at jeg får flere å kan leve som kunstner. Etter at min kjære døde for to år siden, har tegningen vært helt nødvendig, jeg slet med dyp depresjon og alt var helt svart, så svart at jeg ikke ønsket å leve til tider. Men tegningen var en av tingene som reddet meg.

 

Kontakt

Lars tar i mot bestillinger og kan kontaktes på mail: lholaas@hotmail.com 

Facebook: Lars Emmanuel Hølaas-Smith

Instagram: @lars.holaas.smith

 

 

Tilbake til bloggen

1 kommentar

Utrolig vakkert arbeid, nydelig utført 💗

Lisabeth

Legg igjen en kommentar