Lisabeth Andersen

Lisabeth Andersen

Litt om Lisabeth:
Jeg kaller meg for pastelleventyr på sosiale medier. Navnet pastelleventyr er det ikke jeg selv som har kommet på. Det fikk jeg god hjelp til. Navnet beskriver meg og min tegnereise veldig godt. For jeg tegner stort sett med pasteller og de som kjenner meg vet at jeg alltid har et håp om å finne et drageegg eller møte troll i skogen. Jeg tror på mirakler i hverdagen og at livet bør leves som det er et eventyr.
Jeg tegnet mye som ung, men det endte med 20 år pause fra tegning før jeg begynte igjen. Da jeg begynte å tegne med pasteller for snart 3 år siden var det kjærlighet ved første strek. Disse støvete og fargesprakende krittene, panpasteller og blyanter utfordrer og gir meg glede.
 
Da jeg begynte å tegne hadde jeg lyst til å tegne fantasy, insekter og dyr, da alt dette er en stor lidenskap jeg har. Likevel trekkes jeg mot portretter av mennesker og det er hovedsakelig det jeg tegner. Jeg har en drøm om å tegne realistiske portretter i farge, men enn så lenge er det sorthvit portretter jeg føler mestring med.
 
Til nå har jeg kun tegnet familie og venner. Dette har vært fordi jeg har trengt tegningen som et fristed hvor jeg kan kose meg.  Hvor jeg kan drømme meg bort og eksperimentere. Kanskje jeg en gang vil selge tegninger, men per nå gjør jeg ikke det.
 
Hva får du ut av å tegne?
Tegning gjør meg lykkelig. 
 
Har du lyst til å gjøre noe kreativt bør du virkelig teste pasteller. Og bland de gjerne med kull!
Kontakt:
Instagram: pastelleventyr
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar